Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Με... ελληνική καταγωγή το Chrysler 300C!

Τη συλλεκτική έκδοση John Varvatos Limited Edition του 300C, η οποία είναι διαθέσιμη στην αγορά των ΗΠΑ, αποκάλυψε η Chrysler. Η ειδική έκδοση έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον ελληνικής καταγωγής διάσημο σχεδιαστή, John Varvatos και έχει ως...
θέμα το «σκληρό Ντιτρόιτ».


 To αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο μαύρο χρώμα (Phantom Black), έχοντας χρωμιωμένες λεπτομέρειες και διακοσμητικά από τιτάνιο.


Η «σκληρή» εμφάνιση του 300C, ολοκληρώνεται με τα φιμέ τζάμια, τα σκούρα φωτιστικά σώματα, τη διπλή εξάτμιση και τις ζάντες 19 ή 20 ιντσών.


Το ίδιο προφίλ ακολουθείται και στο εσωτερικό, με τα καθίσματα να είναι επενδυμένα με μαύρο δέρμα από την Poltrona Frau, όπως και το θερμαινόμενο τιμόνι. Στο ταμπλό και τις πόρτες έχει τοποθετηθεί ξύλο με γυαλιστερά διακοσμητικά, με τα ανθρακί όργανα και το φόντο σε περλέ και άσπρο να συμπληρώνουν τη μάτσο εικόνα.



Κάτω από το καπό υπάρχουν δύο κινητήρες, ένας V6 3.6 λίτρων με 295 ίππους και ένα V8 5.7 ΗΕΜΙ με 367 ίππους. Όσο για τις τιμές του Chrysler 300C John Varvatos Limited Edition, ξεκινούν από 44.480 δολάρια. 
Πηγή:http://www.zougla.gr